Košičanka s deťmi našla strechu nad hlavou v Zemplínskych Hámroch

18.12.2006 Snina

Zemplínske Hámre/Snina 18. decembra (TASR) - Strechu nad hlavou Košičanke, ktorá so svojimi štyrmi deťmi žila v uplynulých týždňoch v chladných pivničných pr...
Zemplínske Hámre/Snina 18. decembra (TASR) - Strechu nad hlavou Košičanke, ktorá so svojimi štyrmi deťmi žila v uplynulých týždňoch v chladných pivničných priestoroch paneláku, poskytli počas víkendu obyvatelia Zemplínskych Hámrov v Sninskom okrese.

Starosta obce Jozef Gajdoš požiadal riaditeľa vojenských lesov, aby Oľge Banyčkyovej s deťmi umožnili bývať v tamojšej hájovni v centre obce. Obyvatelia obce pripravili priestory vhodné na bývanie v priebehu 24 hodín. \"Doviezol sa nábytok, chladničky, práčky, televízory, mikrovlnky, ľudia naznášali potraviny, posteľnú bielizeň, obliečky, záclony, nainštalovali sme spotrebiče a podobne, \" povedal dnes pre TASR Gajdoš. Dodal, že akcia zobudila obec do predvianočnej aktivity.
Najväčším ocenením tamojšieho obyvateľstva bola podľa starostu radosť malých detí, ktoré získali nielen teplé priestory, ale aj vianočný stromček a množstvo darčekov.
 

Vyberte región